tretman lica

Alma DermaClear tretman lica

DermaClear je tretman najnovije generacije za negu kože koji objedinjuje i kombinuje tri tretmana – dubinsko čišćenje kože, eksfolijaciju (piling) kože i hidrataciju kože, nezaobilazan tretman kada je reč o redovnoj nezi kože lica ali i kao i priprema lica za druge procedure.

Šta je to?

Šta je Alma DermaClear tretman lica?

DermaClear je tretman najnovije generacije za negu kože koji objedinjuje i kombinuje tri tretmana – dubinsko čišćenje kože, eksfolijaciju (piling) kože i hidrataciju kože, nezaobilazan tretman kada je reč o redovnoj nezi kože lica ali i kao i priprema lica za druge procedure. Kod ovog tretmana koristi se silikonska sonda kroz koju sve vreme prolaze rastvori bogati neablativnim sastojcima kao sto su vitamini, voćne kiseline, hijaluronska kiselina, antioksidansi, kojima se omogućava ishrana i hidratacija kože bez iritacije i vremena oporavka. Koža je nakon tretmana blistava, neoštećena, sjajna i besprekorna. Sonda na DermaClear aparatu poseduje specijalan VORTEX FUSION rotiraući sistem u sondi, koji se rotira 360 stepeni kao i vaukum koji usisava sve nečistoće sa kože. Istovremeno rotacija silikoskog vrha u sondi omogućava efikasniju penetraciju pomenutih antioksidativnih rastvora koji neguju i hidriraju kožu.
Ovaj tretman namenjen i mladim ali i starijim osobama koje žele pre svega čistu i negovanu kožu ali na jedan inovativan i savremeniji i bezbolan način. DermaClear kod mlade kože može biti sasvim dovoljan tretman kao tretman čišćenja, hidratacije i blagog antiaginga koji se moze raditi jednom mesečno kao zamena za neprijatne i često bolne higijenske tretmane. Kod zrelije kože nakon DermaClear tretmana možemo prema potrebi dodatno nahraniti kožu vitaminskom mezoterapijom, biorevitalizacijom, skinboosterom Jalupro SuperHydro tretmanom.

kako se radi

Kako izgleda DermaClear tretman?

Nakon predhodne provere i pregleda lica, prema tipu i stanju kože postavljaju se individulani parametri za svakog pacijenta. Tretman se sastoji iz tri koraka koji podrazumevaju eksfolijaciju (piling), čišćenje i hidrataciju kože lica. Eksfolijacija se odvija na mehaničkom i hemijskom nivou koristeci AHA voćne kiseline i antioksidanse koji razlažu naslage mrtvih ćelija odnosno nečistoću na površini kože. U isto vreme vakuum sonda sa usisava i otklanja sve nečistoće i ispilingovne mrtve orožale čestice sa njene površine. Nakon eksfolijacije sledi dubinsko čišćenje gde se sondom sa vakumom “usisava” preostale nečistoće kao i posebno formulisanim rastvorom sa BHA kiselinama i antioksidantima koji dubinski čisti pore i deluje na lojne žlezde u cilju seboregulacije, izvlači se i najmanja nečistoća iz svake pore. Treci korak podrazumeva hidrataciju. Nakon što je koža perfektno očišćena vreme za da se sada intenzivno hidrira i nahrani peptidima, vitaminima i antioksidansima.

Zakažite DermaClear tretman

aplikovanje

Koliko traje tretman, da li je bolan i da li postoji period oporavka?

Tretman traje oko sat vremena, potpuno je bezbolan i nema perioda oporavka. Koža je cista, bez mitisera, viska sebuma i nečistoća. Koža je dubinski hidrirana i ishranjena, lice je odmorno, jedro i sveže. Rezultati su vidljivi odmah nakon tretmana i da bi se oni održali, tretman je neophodno ponoviti po potrebi nakon 6 nedelja.

Estetska medicina

Tao Acu Med

Tao Acu Med je specijalizovana ordinacija za najsavremenije estetske i antiage procedure podmlađivanja i ulepšavanja lica u srcu Vračara. Posvećeni smo cilju ublažavanja i prevencije vidljivih znakova starenja, uz imperativ očuvanja prirodnosti i autentičnih karakteristika lica.

Osnovno načelo kojim se vodi dr Tatjana Zmijanac, kao lekar sa 15-godišnjim iskustvom, jeste da se svakom pacijentu pruži kvalitetno iskustvo, da u potpunosti bude zadovoljan nakon urađene procedure, i što je najvažnije, da se sa zadovoljstvom uvek vrati sa punim poverenjem.

Biti prirodan je neverovatno osnažujuće za žene. Ne gubite svoju individualnost i neka vaš ideal lepote ne predje granicu prirodnosti.

Vaša prirodna lepota dolazi do izražaja onda kada slušate sebe, kada volite sebe, kada prihvatate sve lepe stvari o sebi od glave do pete.

Zakažite ovde

Zakažite DermaClear tretman ili pregled

Ostavite nam Vaš kontakt i označite kako želite da Vas kontaktiramo

DermaClear tretman

Kako želite da Vas kontaktiramo?

Lokacija

Novopazarska 30/1
Beograd

Telefon

011 2442267

}

Radno vreme

Ponedeljak - Petak: 10-18 č