ŠTA JE GUNA KOLAGEN?

Guna kolagen terapija – MD tissue i MD Matriks

GUNA MD-TISSUE je medicinski preparat koji regeneriše kolagena vlakna vezivnog tkiva, smanjuje vidljive znake starenja, smanjuje nastanak bora, poboljšava hidrataciju prerano ostarele kože. 

Šta je to?

Šta je Guna Kolagen?

GUNA MD-TISSUE je medicinski preparat koji regeneriše kolagena vlakna vezivnog tkiva, smanjuje vidljive znake starenja, smanjuje nastanak bora, poboljšava hidrataciju prerano ostarele kože.

MD-TISSUE je novi medicinski proizvod razvijen od strane GUNA LABORATORIJE, koji pomaže ženama i muškarcima da izgledaju mlađe.

Kolagen je glavni sastojak vezivnog tkiva i njegov gubitak i uništavanje su glavni razlozi starenja tkiva.

Starenjem se epidermis istanjuje i kao posledica ovoga smanjuje se barijera koja čuva vlagu u koži, sto dovodi do prekomernog isparavanja i sušenja kože.

Glavni sastojak MD- TISSUE preparata je kolagen koji obnavlja i regeneriše kolagena vlakna matrice vezivnog tkiva, formira bio-mrežu koja daje čvrstinu i pojačava tonus kože.

Kako se aplikuje, koji je period oporavka i protokol tretmana?

MD –TISSUE se injektira direktno u kožu i to naročito u delovima koji su oštećeni suvi sa izraženim borama, čime se postiže restruktuiranje tkiva i smanjenje bora.Ovaj preparat je obogaćen sa nekoliko pratećih komponenti, askorbinskom kiselinom (vit C), magnezijumom, piridoksin hloridom ( vit. B6), riboflavinom (vitB2) i tiamin hidrohloridom (vit B1), koji pomažu u stvaranju, transportu i stabilizaciji kolagena u odgovarajućim strukturama kože. Ova sofisticirana inovativna terapija ublažava fiziološko starenje vezivnog tkiva, deluje kao zaštitna barijera od slobodnih radikala. Nakon tretmana nema perioda oporavka, prisutno je blago crvenilo koje brzo prolazi.Protokol tretmana određuje lekar nakon pregleda i u zavisnosti od oštećenja kože 1-2 puta nedeljno šest do osam nedelja.

Zakažite Guna kolagen terapiju

Estetska medicina

Tao Acu Med

Tao Acu Med je specijalizovana ordinacija za najsavremenije estetske i antiage procedure podmlađivanja i ulepšavanja lica u srcu Vračara. Posvećeni smo cilju ublažavanja i prevencije vidljivih znakova starenja, uz imperativ očuvanja prirodnosti i autentičnih karakteristika lica.

Osnovno načelo kojim se vodi dr Tatjana Zmijanac, kao lekar sa 15-godišnjim iskustvom, jeste da se svakom pacijentu pruži kvalitetno iskustvo, da u potpunosti bude zadovoljan nakon urađene procedure, i što je najvažnije, da se sa zadovoljstvom uvek vrati sa punim poverenjem.

Biti prirodan je neverovatno osnažujuće za žene. Ne gubite svoju individualnost i neka vaš ideal lepote ne predje granicu prirodnosti.

Vaša prirodna lepota dolazi do izražaja onda kada slušate sebe, kada volite sebe, kada prihvatate sve lepe stvari o sebi od glave do pete.

Zakažite ovde

Zakažite Guna kolagen terapiju ili pregled

Ostavite nam Vaš kontakt i označite kako želite da Vas kontaktiramo

Guna kolagen

Kako želite da Vas kontaktiramo?

Lokacija

Novopazarska 30/1
Beograd

Telefon

011 2442267

}

Radno vreme

Ponedeljak - Petak: 10-18 č