laserski tretmani

ALMA laser DYE-VL Fotorejuvenacija

Tretman Dye VL laserom, koji se još naziva foto-rejuvenacija ili foto-podmlađivanje kože, vraća koži podmlađen izgled, dok istovremeno umanjuje tamne fleke, proširene pore, kapilare, rozaceu, crvenilo, ožiljke.

Šta je to?

Šta je DYE-VL Fotorejuvenacija?

Tretman Dye VL laserom, koji se još naziva foto-rejuvenacija ili foto-podmlađivanje kože, vraća koži podmlađen izgled, dok istovremeno umanjuje tamne fleke, proširene pore, kapilare, rozaceu, crvenilo, ožiljke. Dye VL laser deluje na pigment u površnim slojevima kože, razlažući ga, dejstvom njegovih laserskih zraka eliminišu se krvni sudovi manjeg kalibra na licu, a stimulacijom proizvodnje kolagena i elastina u površinskom sloju kože, koža se podmlađuje, popravlja se njena tekstura, te manje bore i proširene pore postaju manje vidljive.

Kako radi

Kako deluje DYE-VL Fotorejuvenacija?

Dye-VL laser emituje laserski zrak kontrolisane talasne dužine koja je optimalna za lečenje različitih problema na koži jer se apsorbuje u pigmentu, razlaže ga i dolazi do postepenog smanjena crvenila i fleka na koži. Ten postaje ujednačeniji i svetliji, takođe eliminiše sitne krvne sudove tako sto apsorbuje hemoglobin iz njih. Na taj način se mali krvni sudovi zatvaraju i nestaju prošireni kapilari na licu i umanjuje se crvenilo. Koža postaje otpornija na spoljašnje uticaje što je bitno kod rozacee na koju isti utiču, kao sto su sunce, vetar, vlaga pogoršavajući ovaj problem.

Zakažite DYE-VL laserski tretman

za koga je ovaj tretman

Ko su kandidati za DYE-VL Fotorejuvenaciju?

Tretman je namenjen smanjenu crvenila kože, rozacee, kuperoze, uklanja sitne kapilare, crvene ožiljke (među kojima su i strije), melazem i hiperpigmenatciju. Laserski zraci podstiču stvaranje kolagenih vlakana, poboljšava se kvalitet i tonus kože, ona postaje glatka, zategnuta, podmlađena i svežijeg izgleda.

DYE-VL

Kako izgleda tretman DYE-VL laserom?

Pre same procedure pristupamo temeljnom čišćenju kože a zatim na područje rada nanosimo provodni gel. Sondom lasera lagano prelazimo po koži, a pacijent tokom tretmana oseća blago peckanje. Pojava bola je svedena na minimum jer sonda jer sonda ima ugrađen sistem hlađenja. Tretman traje od 15-30 minuta u zavisnosti da li tretiramo samo lice ili i regiju vrata i dekoltea. Nakon tretmana nema perioda oporavka, možete se vratiti vasim aktivnostima. Jedino je na osetljivoj koži moguća pojava blagog crvenila koje prolazi nakon nekoliko sati. Preporuka je ovaj tretman raditi tkom jeseni, u zimskom periodu, i random periodu uz preporuku da se koristi krema sa zaštitnim faktorom. Obično je potrebno 3 – 6 tretmana koji se ponavljaju na 3 – 4 nedelje. Preporučeni tretmani održavanja su jednom na 6 meseci ili jednom godišnje.

Estetska medicina

Tao Acu Med

Tao Acu Med je specijalizovana ordinacija za najsavremenije estetske i antiage procedure podmlađivanja i ulepšavanja lica u srcu Vračara. Posvećeni smo cilju ublažavanja i prevencije vidljivih znakova starenja, uz imperativ očuvanja prirodnosti i autentičnih karakteristika lica.

Osnovno načelo kojim se vodi dr Tatjana Zmijanac, kao lekar sa 15-godišnjim iskustvom, jeste da se svakom pacijentu pruži kvalitetno iskustvo, da u potpunosti bude zadovoljan nakon urađene procedure, i što je najvažnije, da se sa zadovoljstvom uvek vrati sa punim poverenjem.

Biti prirodan je neverovatno osnažujuće za žene. Ne gubite svoju individualnost i neka vaš ideal lepote ne predje granicu prirodnosti.

Vaša prirodna lepota dolazi do izražaja onda kada slušate sebe, kada volite sebe, kada prihvatate sve lepe stvari o sebi od glave do pete.

Zakažite ovde

Zakažite DYE-VL laserski tretman

Ostavite nam Vaš kontakt i označite kako želite da Vas kontaktiramo

DYE-VL laserski tretman

Kako želite da Vas kontaktiramo?

Lokacija

Novopazarska 30/1
Beograd

Telefon

011 2442267

}

Radno vreme

Ponedeljak - Petak: 10-18 č