TAO ACU MED

Hijaluronski fileri

U TAO ACU MED ordinaciji, dr specijalista Tatjana Zmijanac sa višegodišnjim iskustvom u anti-aging, primenjuje specijalne tehnike aplikovanja hijaluronskih filera vrhunskog kvaliteta u cilju što prirodnijeg podmlađivanja. Koristimo najkvalitetnije filere koji traju u zavisnosti od gustine i do 24 meseci i daju neverovatno podmlađen izgled licu.

Da li postoji eliksir večne mladosti?

Nijedan estetski tretman niti preparat ne obećavaju večnu mladost. Zaustaviti starenje je nemoguće, ali ublažiti njegove posledice je moguće i to na sasvim prirodan način, nehirurškim metodama. Jedan od najpopularnijih estetskih tretmana za podmlađivanje, uklanjanje bora je svakako tretman hijaluronskim filerima. Primenom hijaluronskih filera licu se vraća volumen, popunjavaju bore, koriguju nepravilnosti i depresije, koža se dubinski revitalizuje, zadržava svežinu, gipkost, vlažnost i čvrstinu.

Šta je to?

Šta su hijaluronski fileri?

Hijaluronska kiselina je prirodna supstanca, glikozaminoglikan, složeni šećer i osnovni sastojak vezivnog tkiva našeg tela. Hijaluronska kiselina vezuje za sebe vodu i zadržava je u međućelijskim prostorima, što koži daje potporu kolagenim vlaknima, čvrstinu, volumen i glatkoću.
Hijaluronska kiselina koja se nalazi u hijaluronskim filerima je u obliku gela i neživotinjskog porekla i po sastavu veoma slična našoj hijaluronskoj kiselini koja se nalazi u našem organizmu, zato je strah od alergijske reakcije sveden na minimum gotovo ne postoji. Hijaluron je počeo da se koristi u estetskoj medicini pre više od trinaest godina i jedan je od najizvođenijih i najpopularnijih tretmana u svetu. Predstavlja u suštini veoma dobar tretman za unutrašnju hidrataciju kože, jer posle svakog hijaluronskog filera koža izgleda sveže i mlađe.

uloga filera

Koja je uloga hijaluronskih filera i koje filere koristimo?

Postoje hijaluronski fileri različitih gustina, od onih laganih ne ukrštenih do gustih ukrštenih. Laganim hijaluronskim filerima se vrši popunjavanje plitkih bora naročito predeo oko očiju, usana,linija na dekolteu i vratu, dok se gušći fileri koriste za popunjavanje dubokih bora, depresija na koži, vraćanje izgubljenog volumena, za popunjavanje i konturiranje lica, usana, jagodica, brade, nazolabijalnih bora (bora koje idu od baze nosa do spoljašnjih uglova usana). U ordinaciji koristimo samo Juvederm filere (Volift, Volbella, Voluma I Volux), hijaluronske filere najboljeg kvaliteta, dužine trajanja i u zavisnosti od regije koju doktor tretira i cilja koji želi da postigne, opredeljuje se za adekvatnu gustinu filera. U TAO ACU MED ordinaciji se koriste Dermalni fileri renomiranih i vodećih proizvođača u svetu. Koristimo filere sa najvišim stepenom sigurnosti registrovane kao medicinska sredstva. Rezultati naših intervencija su potpuno prirodni i uravnoteženi.

Zakažite tretman hijaluronskim filerima

aplikovanje

Da li je procedura bezbolna i šta možete očekivati tokom tretmana?

Sama procedura sa hijaluronskim filerima je veoma bezbedna i brza, ne zahteva posebne pripreme i oporavak. Pacijenti se mogu odmah vratiti svojim svakodnevnim aktivnostima. Naravno, veoma je važna stručnost lekara koji izvodi proceduru, jer samo dobro edukovani lekari sa iskustvom u radu, koji vode računa o zdravlju i bezbednosti pacijenata, uz dobro poznavanje anatomije lica, mišića, ligamenata, kosti, krvnih sudova mogu izvesti ovaj tretman bezbedno i bez neželjenih efekata, koji itekako mogu biti ozbiljni ako tretman izvode nestručna lica!!!
Sama procedura traje oko pola sata sa anestezijom da bi vam tretman bio sto bezbolniji i prijatniji,efekti su vidljivi odmah i traju u zavisnosti od upotrebljenog filera (gustine) od 9-24 meseci. Takođe je bitno istaći da za dužinu trajanja filera treba uzeti u obzir opšte stanje organizma, metabolizma, stanje kože, stil života, fizičku aktivnosi. Hijaluronski fileri se aplikuju kroz iglu ili kanilu (tupu iglu)

kada hijaluronski fileri nisu dozvoljeni

Koji su neželjeni efekti hijaluronskih filera?

Propratni neželjeni efekti su pojava blažeg otoka, crvenilo, modrice,koji su prolaznog karaktera, naročito modrice koje prolaze u zavisnosti od osetljivosti kože od 5-15 dana. U međuvremenu se mogu prekriti korektorom, puderom.
Važno je da nakon tretmana pacijenti ne odlaze u saunu, sunčanje, treninge i ne konzumiraju alkohol.
Kontraindikacije za primenu Hijaluronskih filera su pacijenti koji imaju autoimune bolesti, hipersenzitivnost na hijaluron (retko skoro da i ne postoji), trudnice, dojilje, kod pacijenata sa akutnim i infektivnim stanjima, kod prehlada, korišćenja antibiotika ili akutnih infekcija.
Sedam do dest dana pre aplikacije Hijaluronskih filera je zabranjeno uzimati velike doze antikoagulantnih lekova, aspirina, nesteroidnih antireumatika( brufen i sl) vit C.

HArmonyCa

HArmonyCa dermalni filer

HArmonyCa je hibridni dermalni filer sa dvostrukim dejstvom.
Ovaj filer sadrži dve komponente u jednom preparatu. To su HA – umrežena hijaluronska kiselina i kalcijum hidroksiapatit-Ca.

Momentalno daje koži snažan LIFTING efekat, blago nadoknađuje volumen, hidrira i najvažnije dejstvo ovog filera je što postepeno stimuliše fibroblaste koji povećavaju sintezu kolagena proteina mladosti, koji se sa godinama gubi i nakon tretmana koža postaje podmlađena, hidrirana i jedra!

Koliko traju efekti tretmana HArmonyCa filera?

Trajnost ovog filera je 18 meseci!
Nema perioda opravka.

hijaluronski filer

JUVEDERM VOLITE

Volite je umreženi hijaluronski filer iz porodice Juvederm Vycross, koji je specijalno dizajniran za poboljšanje kvaliteta kože.
Juvederm Volite poboljšava karakteristike kvaliteta kože i obezbedjuje dubinsku hidrataciju lica koja traje devet meseci.

Indikacije za primenu Volite filera:

  • suva i dehidrirana koža
  • površinska kožna
  • udubljenja (ožiljci od akni)
  • sitne bore

Regije koje se tretiraju: lice, vrat, dekolte, šake.

Prednosti tretmana Juvederm Volite

Rezultati hidrirane, glatke i elastične kože sa jednim tretmanom.

Glatkoća kože do šest meseci i hidratacija u trajanju od devet meseci.

Poboljšano zadovoljstvo pacijenata sa 95-100% ispitanika, koji su se vratili normalnim svakodnevnim društvenim aktivnostima jedan dan nakon tretmana.

Estetska medicina

Tao Acu Med

Tao Acu Med je specijalizovana ordinacija za najsavremenije estetske i antiage procedure podmlađivanja i ulepšavanja lica u srcu Vračara. Posvećeni smo cilju ublažavanja i prevencije vidljivih znakova starenja, uz imperativ očuvanja prirodnosti i autentičnih karakteristika lica.

Osnovno načelo kojim se vodi dr Tatjana Zmijanac, kao lekar sa 15-godišnjim iskustvom, jeste da se svakom pacijentu pruži kvalitetno iskustvo, da u potpunosti bude zadovoljan nakon urađene procedure, i što je najvažnije, da se sa zadovoljstvom uvek vrati sa punim poverenjem.

Biti prirodan je neverovatno osnažujuće za žene. Ne gubite svoju individualnost i neka vaš ideal lepote ne predje granicu prirodnosti.

Vaša prirodna lepota dolazi do izražaja onda kada slušate sebe, kada volite sebe, kada prihvatate sve lepe stvari o sebi od glave do pete.

Zakažite ovde

Zakažite tretman ili pregled

Ostavite nam Vaš kontakt i označite kako želite da Vas kontaktiramo

Hijaluronski fileri - tretman

Kako želite da Vas kontaktiramo?

Lokacija

Novopazarska 30/1
Beograd

Telefon

011 2442267

}

Radno vreme

Ponedeljak - Petak: 10-18 č