ŠTA JE JALUPRO SUPER HYDRO?

Jalupro Super Hydro

Preparat koji je najjači stimulator kolagena zahvaljujući svom sastavu. Ovaj preparat se sastoji od aminokiselina, hijaluronske kiseline i peptida.

Šta je to?

Šta je Jalupro Super Hydro tretman?

U pitanju je preparat koji je najjači stimulator kolagena zahvaljujući svom sastavu. Ovaj preparat se sastoji od aminokiselina, hijaluronske kiseline i peptida. Sastoji se od:

●80 mg hijaluronske kiseline visoke i niske molekularne veličine za snažan efekat hidrirane kože.
●7 Aminokiselina: glicin, L-prolin, L-leucin, L-lizin, L-alanin, L-valin, L-arginin HCL. Bogata kombinacija aminokiselina, ubrzava sintezu kolagena i elastina koji jačaju potporne ligamente i daju čvrstinu koži.
●Peptidi (Acetil Dekapeptid, Oligopeptid 24, Acetil Tetrapeptid 5) vrše aktivaciju fibroblasta čime se podstiče proizvodnja kolagena, elastina i hijaluronske kiseline.

Kada se koristi

Kada se koristi Jalupro Super Hydro tretman?

Jalupro Super Hydro je jedinstven stimulator kolagena na nivou potpornih ligamenata koji sadrži najveću koncentraciju hijaluronske kiseline na tržištu. Jalupro Super Hydro osim hijaluronske kiseline i aminokiselina, sadrži peptide i uspešno rešava gubitak jedrine, dehidrirane kože i njen beživotan izgled. Ovaj preparat se postepeno oslobađa u koži i deluje na tri nivoa:

●Fibroblaste: ćelije koje proizvode kolagen i elastin
●Adipocite: ćelije potkožnog tkiva koje daju potporu određenim tačkama na licu radi lifting efekta
●Keratinocite: ćelije na površini kože koje daju hidriran izgled i blistav ten

Nakon tretmana koža dobija hidratantan i lifting efekat, čvršći tonus i svež izgled. Visok procenat amino kiselina dovodi do stimulacije fibroblasta i ćelija kože koji podstiču nove kolagenske veze.

Zakažite Jalupro Super Hydro tretman

aplikovanje

Način aplikovanja tretmana i koliko je potrebno uraditi?

Jalupro Super Hydro se izvodi injektibilnom metodom. Ovim načinom ubrizgavamo preparat u 12 tačno određenih tačaka na koži lica i jednu na bradi, ili u 12 određenih tačaka na vratu. Protokol je da se urade dva tretmana u razmaku od mesec dana, zatim treći tretman za 5 do 6 meseci od predhodnog. Kod jako dehidrirane kože preporuka je uraditi tri tretmana na mesec dana.

za koga je Jalupro Super Hydro

Kome se preporučuje Jalupro Super Hydro tretman?

Jalupro Super Hydro se preporučuje svima koji žele da poboljšaju izgled i kvalitet svoje kože. Preporučuje se za poboljšanje kvaliteta kože, kod fotooštećene kože, kod suve kože, gubitka tonusa i dehidrirane kože. Jalupro Super Hydro dopunjuje druge tretmane kako bi se usporili znakovi starenja: laserske tretmane, hijaluronske filere…

Estetska medicina

Tao Acu Med

Tao Acu Med je specijalizovana ordinacija za najsavremenije estetske i antiage procedure podmlađivanja i ulepšavanja lica u srcu Vračara. Posvećeni smo cilju ublažavanja i prevencije vidljivih znakova starenja, uz imperativ očuvanja prirodnosti i autentičnih karakteristika lica.

Osnovno načelo kojim se vodi dr Tatjana Zmijanac, kao lekar sa 15-godišnjim iskustvom, jeste da se svakom pacijentu pruži kvalitetno iskustvo, da u potpunosti bude zadovoljan nakon urađene procedure, i što je najvažnije, da se sa zadovoljstvom uvek vrati sa punim poverenjem.

Biti prirodan je neverovatno osnažujuće za žene. Ne gubite svoju individualnost i neka vaš ideal lepote ne predje granicu prirodnosti.

Vaša prirodna lepota dolazi do izražaja onda kada slušate sebe, kada volite sebe, kada prihvatate sve lepe stvari o sebi od glave do pete.

Zakažite ovde

Zakažite tretman Jalupro Super Hydro ili pregled

Ostavite nam Vaš kontakt i označite kako želite da Vas kontaktiramo

jalupro super hydro

Kako želite da Vas kontaktiramo?

Lokacija

Novopazarska 30/1
Beograd

Telefon

011 2442267

}

Radno vreme

Ponedeljak - Petak: 10-18 č