Šta je PRX T 33 piling?

PRX T 33 hemijski piling

PRX T-33 je medicinski preparat za hemijski piling koji omogućuje biorevitalizaciju kože na bezbolan način zahvaljujući umerenim količinama trihlorsićetne kiseline (33% TCA kiselina) i vodonik-peroksida koji stimulišu faktore rasta – fibroblasta, bez nastanka upalnih procesa, i oštećenja kože (nema ljuštenja kože).

Šta je to?

Šta je PRX T 33 hemijski piling i kome je namenjen?

PRX T-33 je medicinski preparat za hemijski piling koji omogućuje biorevitalizaciju kože na bezbolan način zahvaljujući umerenim količinama trihlorsićetne kiseline (33% TCA kiselina) i vodonik-peroksida koji stimulišu faktore rasta – fibroblasta, bez nastanka upalnih procesa, i oštećenja kože (nema ljuštenja kože). Moguć je kod svih tipova kože, različitih uzrasta i u svim godišnjim dobima. Ovaj piling se u antiaging svrhe aplikuje na površinu kože lica, vrata, dekoltea, unutrašnju stranu butina, nadlaktica, stomaka i svim delovima tela gde postoji elastoza i strije.
Vodonik – peroksid, trihlorsirćetna kiselina(33%) i Kodžik kiselina u određenim koncentracijama imaju izbeljujući efekat, otklanjaju fleke, hiperpigmentaciju i ostale nepravilnosti na koži i preporučuje se kao redovna nega i održavanje kože.
Takodje, PRX T – 33 je indikovan i kod ublažavanje ožiljaka, dubinskog čišćenje pora, mitisera, biorevitalizacije lica, dekoltea i tela, usporava se proces starenja kože, poboljšava hidratacija kože, popravlja tonus kože.

Zakažite PRX piling

Kada se koristi

Kako se izvodi i šta možete očekivati tokom i nakon tretmana?

Tretman je bezbolan, bez neželjenih dejstava, bezbedan, rezultati su odmah vidljivi i nije potreban period oporavka. Procedura, u zavisnosti od tretirane regije traje oko 30 minuta, nakon čega je koža glatka, blistava i sveža. Potrebno ga je ponoviti na svakih 7 – 10 dana, 3 – 5 puta. Može se raditi samostalno ili u kombinaciji sa drugim procedurama kao što su mezoterapija, biorevitalizacija, hijaluronski fileri, derma pen terapija, laserski tretmani, DermaOxy. U toku tretmana može se javiti osećaj peckanja i osećaj zagrevanja koji ubrzo nestaje. Nakon tretmana kože PRX T -33 hemijskim pilingom komforno se možete vratiti uobičajenim aktivnostima, poželjno je kožu negovati hranljivom kremom i serumom proizvođača WiQo Med. Krema je za normalnu i mešovitu kožu, sa uljem pšeničnih klica, uljem jojobe, vitaminom E (tokoferol acetat), vitaminom A (retinol palmitat) i oktil salicilatom (fotozaštita). Glikolni serum je takođe najvažniji proizvod posle ovog tretmana. On neguje, hidrira i acidifikuje kožu zbog glikolne kiseline koju sadrži, snižava pH vrednost kože i ona postaje glatka, zategnuta i sjajna.

Estetska medicina

Tao Acu Med

Tao Acu Med je specijalizovana ordinacija za najsavremenije estetske i antiage procedure podmlađivanja i ulepšavanja lica u srcu Vračara. Posvećeni smo cilju ublažavanja i prevencije vidljivih znakova starenja, uz imperativ očuvanja prirodnosti i autentičnih karakteristika lica.

Osnovno načelo kojim se vodi dr Tatjana Zmijanac, kao lekar sa 15-godišnjim iskustvom, jeste da se svakom pacijentu pruži kvalitetno iskustvo, da u potpunosti bude zadovoljan nakon urađene procedure, i što je najvažnije, da se sa zadovoljstvom uvek vrati sa punim poverenjem.

Biti prirodan je neverovatno osnažujuće za žene. Ne gubite svoju individualnost i neka vaš ideal lepote ne predje granicu prirodnosti.

Vaša prirodna lepota dolazi do izražaja onda kada slušate sebe, kada volite sebe, kada prihvatate sve lepe stvari o sebi od glave do pete.

Zakažite ili nam postavite pitanje ovde

Zakažite PRX T 33 piling

Ostavite nam Vaš kontakt i označite kako želite da Vas kontaktiramo

PRX T 33 Hemijski piling

Kako želite da Vas kontaktiramo?

Lokacija

Novopazarska 30/1
Beograd

Telefon

011 2442267

}

Radno vreme

Ponedeljak - Petak: 10-18 č