ŠTA JE Biorevitalizacija lica?

Biorevitalizacija lica

Biorevitalizacija lica predstavlja tretman koji dovodi do potpune regeneracije struktura kože lica.

Šta je to?

Šta je biorevitalizacija lica?

Biorevitalizacija lica predstavlja tretman koji dovodi do potpune regeneracije struktura kože. Zahvaljujući hijaluronskoj kiselini, vitaminima, antioxidansima, amino kiselinama, postižemo intenzivnu i duboku hidrataciju, ubrzavamo metabolizam i aktivnost ćelija kože, podstičemo produkciju kolagena i elstina, podižemo tonus, ublažavamo bore i sprečavamo nastanak novih. Ovim tretmanom se momentalno vraća sjaj, svežina i jedrina koži. U TAO ACU MED ordinaciji aplikujemo Jalupro HMW biorevitalizaciju koji za razliku od Jalupro Classic mezoterapijskog koktela sadrži 2% vise hijaluronske kiseline, cime se povećava efikasnost preparata u hidrataciji i regeneraciji kože.

Za koga

Kome je namenjen ovaj tretman?

Tretman je namenjen pacijentima posle 30-te sa ciljem održavanja i očuvanja kvaliteta kože kao i prevencija pojave bora, pacijentima koji imaju suvu, dehidriranu kožu, pušačima i osobama posle 45- te godine, kako bi joj vratili jedrinu, sjaj i kako bi usporili znakove starenja.

indikacije

Koje su indikacije za tretman biorevitalizacije?

  • Foto-aging i anti-aging lica i tela
  • Suve i dehidrirane kože
  • Za tretman kože tokom letnjeg perioda
  • Kao početni korak u tretmanu biorevitalizacije (moguće kombinovanje sa Jalupro)
  • U pripremi, poboljšanju i produžavanju rezultata u različitim estetskim procedurama

koliko tretmana

Koliko je potrebno tretmana?

Za dugoročne rezultate proceduru je neophodno ponoviti od 3 do 4 tretmana koji se rade u razmaku od 14 do 21 dana. Nakon ovih uzastopnih tretmana preporučuje se i dalje održavanje kvaliteta kože na svakih 3 do 6 meseci.

Zakažite tretman biorevitalizacije lica

za koga je mezoterapija

Kako izgleda tretman, da li je bolan i kada su vidljivi prvi efekti?

Nakon detaljnog čišćenja lica i po potrebi aplikovanja topikalne anestezije, unosi se injektibilnom metodom duz cele površine lica. Nakon tretmana se aplikuje umirujuća maska.
Nakon tretmana možete očekivati blago crvenilo lica, poneki hematom kao i sitne papule prisutne zbog gustine preparata. Narednih 24 sata nakon tretmana treba izbegavati šminkanje i znojenje.
Rezultati tretmana nastupaju vrlo brzo. Efekti u vidu sjaja, punoće, sveže i hidrirane kože vidljivi su posle nekoliko dana i nastavljaju da se razvijaju stimulacijom proizvodnje kolagena sto doprinosi tonusu, sjaju i teksturi kože. Efekti procedure traju od 3 do 6 meseci u zavisnosti od niza individualnih faktora.

CELLBOOSTER® GLOW

Preparat bogat najčistijom, neumreženom hijaluronskom kiselinom velike molekularne mase koji ima za cilj da nahrani, osveži i duboko hidrira kožu, istovremeno smanjujući hiperpigmentacije za blistav ten.
Vraća strukturni integritet kože, delujući kao štit protiv slobodnih radikala i umanjujući efekte keratoze.
Cellbooster Glow je trenutno jedini registrovani injektabilni skinbooster na tržištu koji u svom sastavu sadrži – Glutation, koji sprečava sintezu melanina I u sinergiji sa vitaminom C direktno doprinosi prosvetljenju kože.
Glow ampula je prava formula za postizanje ravnomernog i zdravog tena.

CELLBOOSTER® LIFT

Formula je stvorena kako bi umanjila efekte starenja kože, pružila koži duboku hidrataciju i potrebnu jedrinu.
LIFT ampula, zahvaljujući mehanički stabilisanoj hijaluronskoj kiselini i pažljivo odbranim aminokiselinama – stimuliše proizvodnju kolagena, poboljšava mikrocirkulaciju i ishranu ćelija, zaista pružajući celovitu revitalizaciju.
Bogat vitaminima Riboflavinom: (B2), Tokoferolom (E), vitaminom C i Biotinom – posebno je namenjena pacijentima sa suvom i dehidriranom kožom, ova formula transformiše teksturu kože, ostavljajući je glatkom i blistavom.
Takođe se bori protiv sitnih bora i smanjuje vidljivost ožiljaka od akni.

CELLBOOSTER® SHAPE

Formula je pažljivo dizajnirana kako bi otklonila lokalno nakupljene masti injihovo nepoželjno taloženje.
Takođe smanjuje zadržavanje vode i natečenost, stvarajući savršenu ravnotežu dok istovremeno, poboljšava mikrocirkulaciju i osigurava duboku hidrataciju koja je osnova za zdravu i lepu kožu.
Zahvaljujući prisutnom L – Karnitinu sa dodatkom, vitamina C – SHAPE ampula intenzivno topi masti tokom 3 nedelje nakon aplikovanja.
Proces je zapravo lipometabolički, jer dovodi do smanjenja veličine masnih ćelija uz utrošak energije a ne do njihovog uništenja.
Na taj način je obezbeđeno komforno aplikovanje bez naknadnog bola i pečenja i bez brige o nastanku nekroze i pojave alergijskih reakcija.

CELLBOOSTER® HAIR

Formula je zasnovana na sinergijskom dejstvu visokomolekularne Hijaluronske kiseline i pažljivo odabranih aminokiselina, vitamina i oligo elemenata.
Naime: aminokiseline služe kao gradivne komponente za izgradnju Kolagena i ispoljavaju antioksidativno dejstvo (Glicin, Lizin, Cistein, Glutamin) dok prisutni Arginin pospešuje produkciju azot monoksida (NO – proširuje krvne sudove) i poboljšava snabdevanje folikula i bulbusa nutrijentima, osiguravajući vitalnost dlake.
Vitamini B12 (Cijanokobalamin) i B6 (Piridoksin) pospešuju rast kose tako što stimulišu produkciju crvenih krvnih zrnaca i pomažu inkorporiranju amino kiselina u proces rasta dlake. Vitamini B3 (Niacin), B5 (Pantotenska kiselina) i B7 (Biotin) preveniraju opadanje dlaka i pojavu sedih.
Bakar glukuronat je jak antioksidans koji ima anti-inflamatorni efekat dok je Cink karbonat indirektni inhibitor Alfa-reduktaze i zajedno sa Biotinom reguliše aktivnost lojnih žlezda usporavajući starenje folikula.
Zahvaljujući patentiranoj CHAC tehnologiji osigurano je prisustvo ovih komponenti do čak tri nedelje u koži i zbog toga je CELLBOOSTER® HAIR ampula vaš verni saveznik u sprečavanju gubitka kose i pojavi sedih vlasi.

Estetska medicina

Tao Acu Med

Tao Acu Med je specijalizovana ordinacija za najsavremenije estetske i antiage procedure podmlađivanja i ulepšavanja lica u srcu Vračara. Posvećeni smo cilju ublažavanja i prevencije vidljivih znakova starenja, uz imperativ očuvanja prirodnosti i autentičnih karakteristika lica.

Osnovno načelo kojim se vodi dr Tatjana Zmijanac, kao lekar sa 15-godišnjim iskustvom, jeste da se svakom pacijentu pruži kvalitetno iskustvo, da u potpunosti bude zadovoljan nakon urađene procedure, i što je najvažnije, da se sa zadovoljstvom uvek vrati sa punim poverenjem.

Biti prirodan je neverovatno osnažujuće za žene. Ne gubite svoju individualnost i neka vaš ideal lepote ne predje granicu prirodnosti.

Vaša prirodna lepota dolazi do izražaja onda kada slušate sebe, kada volite sebe, kada prihvatate sve lepe stvari o sebi od glave do pete.

Zakažite ovde

Zakažite tretman biorevitalizacije lica ili pregled

Ostavite nam Vaš kontakt i označite kako želite da Vas kontaktiramo

biorevitalizacija lica

Kako želite da Vas kontaktiramo?

Lokacija

Novopazarska 30/1
Beograd

Telefon

011 2442267

}

Radno vreme

Ponedeljak - Petak: 10-18 č