laserski tretmani

Clear lift laserski tretman

ClearLift™ Laser 4D, tretman popularno nazivani Hollywood Lunchtime Facelift, može bitno popraviti izgled kože i smanjiti posledice njenog starenja.

Šta je to?

Šta je Clear Lift laserski tretman?

ClearLift™ Laser 4D, tretman popularno nazivani Hollywood Lunchtime Facelift, može bitno popraviti izgled kože i smanjiti posledice njenog starenja. Poboljšava ten i stimuliše kožu da bude čvršća, zdravija i otpornija jer stimuliše stvaranje i remodelovanje kolagena. Odlični rezultati se osim na licu i vratu, postižu i na dekolteu, šakama.
ClearLift je laser najnovije generacije i zasniva se na Q-switched tehnologiji sa frakcionisanim, to jest podeljenim laserskim zrakom, koji prodire u različite slojeve kože, dovodeći do stvaranja novog elastina i kolagena. Tretiranu dubinu određuje lekar u zavisnosti od potreba kože i željenih rezultata. Na taj način se ciljano, na prirodan način, poboljšava tonus kože, čineći da koža izgleda jedro i zategnuto. Takođe, zahvaljujući foto-akustičnom efektu ClearLift istovremeno razlaže i pigment fleka i kapilara, pa koža dobija ujednačenu boju.
ClearLift je neablativni laser, što znači da ostavlja površinu kože nedirnutom, bez crvenila, perutanja i ljuštenja. Zato odmah nakon tretmana možete da nastavite sa svojim dnevnim aktivnostima, i tretman mozete raditi tokom čitave godine. Zasnovan na principu podsticanja prirodnog potencijala kože da se obnavlja, ClearLift tretman je potpuno bezbedan i klinički ispitan.

Kada se koristi

Za koga je Clear Lift i koje su indikacije?

Clearlift™ lasersko podmlađivanje kože preporučujemo svima koji žele vratiti mladalački izgled kože bez bola, igala i hiruških intervencija. Mogu ga bezbedno koristiti svi fototipovi kože, u svakom uzrastu i oba pola, i žene i muškarci, koža je vidno podmlađena, zadržavamo potpuno prirodan izgled kože, ublažava fine linije i bore, zateže kožu i vraća licu jasno definisane konture i ujednačenost tena, smanjuje se crvenilo na licu, sužavaju pore. Rezultat podmlađene svežine i jedrine kože vidljiv je posle nekoliko nedelja, a kako vreme nakon tretmana prolazi, postaje sve očigledniji. Puni rezultati ClearLift podmlađivanja iskazuje se nakon šest-osam nedelja, koliko je potrebno da novoproizvedeni kolagen sazri.

Zakažite Clear Lift laserski tretman

aplikovanje

Koliko je tretmana potrebno i da li postoji period oporavka?

Broj tretmana potrebnih za postizanje maksimalnih rezultata zavisi od stanja kože, kao i od dotadašnje nege, i indikacija koje tretiramo. Radi postizanja maksimalnog efekta, obično radimo seriju od 3 – 6 tretmana na 2-4 nedelje. Kod mlade kože gde je potrebna preventiva starenja kože, najčešće su dovoljna tri tretmana kako bi koža ostala mladolika. Kod zrelije kože kada je neophodno ukloniti znakove starenja biće potrebna serija od 3 do 6 tretmana . Koža je nakon samog tretmana prosvetljena i blistava, nema crvenila ni vremena potrebnog za oporavak, možete se odmah vratiti svojim svakodnevnim aktivnostima, aplikuje se samo krema sa visokim faktorom zaštite od sunca. Tretman je potpuno bezbolan, sve sto pacijenti osećaju je blago peckanje u trenutku pulsiranja lasera.

Clearlift tretman ne može se raditi kod osoba koje su osunčanog tena, imaju aktivnu infekciju i aktivni herpes, vitiligo, sklonost ka stvaranju keloida, kancer, na terapiji Roakutanom ili drugim fotosenzitivnim lekovima, kao i u peridu trudnoće i dojenja.
Laser Clear Lift mozemo koristiti zasebno ili u kombinaciji sa drugim tretmanima kao sto su mezoterapija, biorevitalizacija, PRP, PRX T33 hemijski piling, Jalupro SuperHydro tretman, hijaluornski fileri, i laserima koji su takođe deo platforme Harmony XL Pro a to su NIR laserski tretman, DVL, ClearSkin Pro.

Estetska medicina

Tao Acu Med

Tao Acu Med je specijalizovana ordinacija za najsavremenije estetske i antiage procedure podmlađivanja i ulepšavanja lica u srcu Vračara. Posvećeni smo cilju ublažavanja i prevencije vidljivih znakova starenja, uz imperativ očuvanja prirodnosti i autentičnih karakteristika lica.

Osnovno načelo kojim se vodi dr Tatjana Zmijanac, kao lekar sa 15-godišnjim iskustvom, jeste da se svakom pacijentu pruži kvalitetno iskustvo, da u potpunosti bude zadovoljan nakon urađene procedure, i što je najvažnije, da se sa zadovoljstvom uvek vrati sa punim poverenjem.

Biti prirodan je neverovatno osnažujuće za žene. Ne gubite svoju individualnost i neka vaš ideal lepote ne predje granicu prirodnosti.

Vaša prirodna lepota dolazi do izražaja onda kada slušate sebe, kada volite sebe, kada prihvatate sve lepe stvari o sebi od glave do pete.

Zakažite ovde

Zakažite Clear Lift tretman ili pregled

Ostavite nam Vaš kontakt i označite kako želite da Vas kontaktiramo

Clear Lift tretman

Kako želite da Vas kontaktiramo?

Lokacija

Novopazarska 30/1
Beograd

Telefon

011 2442267

}

Radno vreme

Ponedeljak - Petak: 10-18 č