Jalupro Young Eye

Jalupro Young Eye tretman

Usled gubitka masti i kolagena, prirodno tanka koža oko očiju će prva pokazati znakove starenja. Jalupro YoungEye sadrži 7 različitih aminokiselina, 3 vrste peptida i bi-density hijaluornsku kiselinu koja ne izaziva natečen izgled u predelu očiju. U pitanje je booster za podočnjake i bore oko očiju.

Šta je to?

Šta je Jalupro Young Eye?

Usled gubitka masti i kolagena, prirodno tanka koža oko očiju će prva pokazati znakove starenja. Jalupro YoungEye sadrži 7 različitih aminokiselina, 3 vrste peptida i bi-density hijaluornsku kiselinu koja ne izaziva natečen izgled u predelu očiju. U pitanje je booster za podočnjake i bore oko očiju i upotrebom ovog prozivoda postižemo lifting efekat, dugotrajnu hidrataciju i revitalizaciju, kao i jači tonus, čvrstinu i elastičnost okoloočne regije.

da li boli?

Kako se izvodi i da li je Jalupro Young Eye bolna procedura?

Jalupro YoungEye je pravi izbor ukoliko tragate za dugotranjim rešenjem protiv podočnjaka i bora oko očiju. Upotrebom ovog proizvoda postižemo lifting efekat, dugotrajnu hidrataciju i revitalizaciju, jači tonus.

Sama procedura nije bolna, nakon aplikovanja topikalne anestezije doktor injektuje preparat u okoloočnu regiju tankim iglicama tako da je bol svedena na minimum.

koliko tretmana

Koliko je tretmana potrebno i koji je period oporavka?

Za najbolje i dugoročne efekte, preporuka je uraditi tri tretmana u razmaku od dve nedelje. Nakon tretmana postoji mogucnost pojave crvenila, blagog otoka kao i papula (čvoric u vidu površinskog izdignuća u odnosu na okolnu sluzokožu), koji su prolaznog karaktera. Kontraindikovano je aplikovanje šminke, znojenje, odlazak u sauna, sunce.

Zakažite Jalupro Young Eye tretman

Estetska medicina

Tao Acu Med

Tao Acu Med je specijalizovana ordinacija za najsavremenije estetske i antiage procedure podmlađivanja i ulepšavanja lica u srcu Vračara. Posvećeni smo cilju ublažavanja i prevencije vidljivih znakova starenja, uz imperativ očuvanja prirodnosti i autentičnih karakteristika lica.

Osnovno načelo kojim se vodi dr Tatjana Zmijanac, kao lekar sa 15-godišnjim iskustvom, jeste da se svakom pacijentu pruži kvalitetno iskustvo, da u potpunosti bude zadovoljan nakon urađene procedure, i što je najvažnije, da se sa zadovoljstvom uvek vrati sa punim poverenjem.

Biti prirodan je neverovatno osnažujuće za žene. Ne gubite svoju individualnost i neka vaš ideal lepote ne predje granicu prirodnosti.

Vaša prirodna lepota dolazi do izražaja onda kada slušate sebe, kada volite sebe, kada prihvatate sve lepe stvari o sebi od glave do pete.

Zakažite ovde

Zakažite tretman Jalupro Young Eye

Ostavite nam Vaš kontakt i označite kako želite da Vas kontaktiramo

jalupro young eye

Kako želite da Vas kontaktiramo?

Lokacija

Novopazarska 30/1
Beograd

Telefon

011 2442267

}

Radno vreme

Ponedeljak - Petak: 10-18 č