O nama

O Tao Acu  Med

Tao Acu Med je specijalizovana ordinacija za najsavremenije estetske i antiage procedure podmlađivanja i ulepšavanja lica u srcu Vračara.

dr Tatjana Zmijanac

Posvećenost & imperativ očuvanja

Posvećeni smo cilju ublažavanja i prevencije vidljivih znakova starenja, uz imperativ očuvanja prirodnosti i autentičnih karakteristika lica.

Osnovno načelo kojim se vodi dr Tatjana Zmijanac, kao lekar sa 15-godišnjim iskustvom, jeste da se svakom pacijentu pruži kvalitetno iskustvo, da u potpunosti bude zadovoljan nakon urađene procedure, i što je najvažnije, da se sa zadovoljstvom uvek vrati sa punim poverenjem.

dr Tatjana Zmijanac

Dr Tatjana Zmijanac, nakon završenog medicinskog fakulteta Univerziteta u Beogradu, završava specijalizaciju iz oblasti fizikalne medicine i rehabilitacije u Kliničkom centru Srbije u Beogradu. Poslednjih petnaest godina dr Zmijanac radi i usavršava se na polju estetske i antiaging medicine. Pohađala je brojne internacionalne edukacije i stručne skupove u mnogim evropskim gradovima. Učestvovala na svetskim međunarodnim kongresima u Monte Carlu AMWC, Parizu IMCAS.

Osnivač je i član upravnog odbora udruzenja NULEM Nacionalno udruženje lekara estetske medicine. Udruženje profesionalaca koji primenjuju injekcione tehnologije kao sto su mezoterapija PRP, biorevitalizacija, bioregeneracija, primena botulinskog toksina dermalnoh hijaluronskih filera, laserske i druge aparaturne tehnologije..koje se koriste u estetskoj medicini.

Dr Zmijanac je edukator i ekspert u injektovanju raznih medicinskih preparata za ulepšavanje, korekciju i podmladjivanje kože lica i tela.

Ambasador je vodeće svetske kompanije ALLERGAN , edukator za primenu Juvederm filera Volite.

Nesebično prenosi svoje dugogodišnje sticano znanje mlađim kolegama, jer iskustvo, učenje, konstantno istraživanje i praćenje naučnih dostignuća je ključ uspeha!

Milica Kaćanski

Strukovni fizioterapeut

Milica Miričić

Strukovni medicinski kozmetičar estetičar

Alma Hajdari

Strukovni medicinski kozmetičar estetičar

“Šta treba uraditi da motivišete sebe da promenite neke dnevne, nedeljne , mesečne rutine da starimo lepo, dostojanstveno da ne menjamo svoj identitet!”

,, Kao lekar sa 15-godišnjim iskustvom zalažem se za očuvanje prirodnosti i autentičnih karakteristika lica. Moj cilj je da svakom pacijentu pružimo kvalitetno iskustvo,da u potpunosti bude zadovoljan nakon uradjene procedure i što je najvažnije da se sa zadovoljstvom uvek vrati sa punim poverenjem.”

dr Tatjana Zmijanac

Tao Acu Med

Imate pitanja?

Pozovite nas ili nam pošaljite mejl

Pozovite nas

011 2442267

Pišite nam na

office@taoacumed.com

Naša adresa je

Novopazarska 30/1 Beograd