laserski tretmani

NIR laserski tretman

Jedna od neinvazivnih metoda koja može pomoći Vašem licu da dobije odmorniji i svježiji izgled jeste NIR (Near Infra Red) zatezanje kože lica.

Šta je to?

Šta je NIR laserski tretman?

Jedna od neinvazivnih metoda koja može pomoći Vašem licu da dobije odmorniji i svježiji izgled jeste NIR (Near Infra Red) zatezanje kože lica. Svetlosni zrak talasne dužine 700 – 2500nm iz spektra blizu infracrvenog ima biostimulativno dejstvo i zagreva vodu u dubljim slojevima kože. Kao posledica zagrevanja, aktivira se fibroblast koji započinje sintezu novog kolagena i elastina. Tako se postiže trenutni efekat zatezanja kože, koja postaje čvršća i vidljivo zategnutija već nakon jednog tretmana! Dugoročni efekat zatezanja kože dobija se ponavljanjem od četiri do šest procedura NIR laserskog tretmana tokom kojih se stimuliše stvaranje novog kolagena.

Kada se koristi

Kome je namenjen NIR laserski tretman?

Namenjen je svim uzrastima i može se primenjivati tokom cele godine. Potpuno je bezbedan i neinvazivan, i za njega nema ograničenja. Preporučuje se svima koji žele da ublaže fine linije i bore, ujednače boju tena i vrate blistavost kože, da zategnu kožu, izbrišu tragove umora. Posebno ga preporučujemo pacijentkinjama kojima je važno da se rezultati vide odmah kada ga možemo kombinovati sa Clearlift laserom, mezoterapijom i biorevitalizacijom radi maksimalnog efekta.

Zakažite NIR laserski tretman

aplikovanje

Procedura, nega i oporavak nakon NIR tretmana

NIR spada u grupu neablativnih lasera, što znači da podmlađuju kožu a ne oštećuju njenu površinu. Tretman je prijatan, bezbolan i potpuno bezbedan i traje između 20 i 30 minuta. Po završetku tretmana nema neželjenih reakcija na koži, te možete odmah da nastavite sa svojim dnevnim aktivnostima. Efekti NIR laserskog tretmana vidljivi su odmah. Lice je oslobođeno viška tečnosti, koža je glatka, zategnuta i prosvetljena. Idealan je tretman pred vazne događaje, kada vam je potrebno da izgledate sveže, odmorno i da koža bude zategnuta i blistava.

Estetska medicina

Tao Acu Med

Tao Acu Med je specijalizovana ordinacija za najsavremenije estetske i antiage procedure podmlađivanja i ulepšavanja lica u srcu Vračara. Posvećeni smo cilju ublažavanja i prevencije vidljivih znakova starenja, uz imperativ očuvanja prirodnosti i autentičnih karakteristika lica.

Osnovno načelo kojim se vodi dr Tatjana Zmijanac, kao lekar sa 15-godišnjim iskustvom, jeste da se svakom pacijentu pruži kvalitetno iskustvo, da u potpunosti bude zadovoljan nakon urađene procedure, i što je najvažnije, da se sa zadovoljstvom uvek vrati sa punim poverenjem.

Biti prirodan je neverovatno osnažujuće za žene. Ne gubite svoju individualnost i neka vaš ideal lepote ne predje granicu prirodnosti.

Vaša prirodna lepota dolazi do izražaja onda kada slušate sebe, kada volite sebe, kada prihvatate sve lepe stvari o sebi od glave do pete.

Zakažite ovde

Zakažite NIR laserski tretman

Ostavite nam Vaš kontakt i označite kako želite da Vas kontaktiramo

NIR laserski tretman

Kako želite da Vas kontaktiramo?

Lokacija

Novopazarska 30/1
Beograd

Telefon

011 2442267

}

Radno vreme

Ponedeljak - Petak: 10-18 č