clear skin – laserski tretman

Clear Skin PRO laserski tretman

U pitanju je tretman koji je namenjen podmlađivanju kože i reparacije ožiljaka. On spada u neinvazivne laserske tretmane koji ne zahtevaju oporavak kože nakon tretmana. Deo je najmodernije Alma HarmonyXL PRO platforme.

Šta je to?

Šta je Clear Skin PRO laserski tretman?

U pitanju je tretman koji je namenjen podmlađivanju kože i reparacije ožiljaka. On spada u neinvazivne laserske tretmane koji ne zahtevaju oporavak kože nakon tretmana. Deo je najmodernije Alma HarmonyXL PRO platforme. Njegova upotreba je zastupljena kako kod tinejdžera koji se bore sa aknama, tako i ljudima u zrelom dobu koji žele da podmlade kožu, uklone bore, bezbolno i bez perioda oporavka. Najveća prednost je što njime možemo tretirati sve tipove kože, od veoma osetljive do problematične, tako sto deluje na dublje slojeve kože ostavljajući površinu kože netaknutom. Fenomenalne rezultate postižemo ovim laserom kada je u pitanju poboljšanje teksture i tonusa kože, redukuje mašćenje kože, smanjuje veličinu pora, lučenje sebuma, podmlađuje i regeneriše kožu, leči sve oblike bubuljica čak i akni, na taj nacin što toplota lasera uništava bakterije koje su glavni uzročnici akni.

da li boli?

Kako izgleda tretman i koliko traje?

Nakon detaljnog čišćenja sondom lasera prelazimo preko kože dok pacijent oseća blago peckanje, koje je potpuno podnošljivo jer sistem hlađenja koji je prisutan tokom celog tretmana doprinosi osećaju prijatnosti i čini tretman komfornim i bezbednim. Tretman traje od 30 do 45 minuta, i broj potrebnih tretmana je u zavisnosti od početnog stanja kože od 4 do 6 tretmana u razmaku od 2 do 3 nedelje. Posle samog tretmana prisutno je crvenilo koje prolazi nakon nekoliko sati. Idućeg dana možete naneti šminku i vratiti se svakodnevnim aktivnostima što znači da perioda oporavka nema.

Zakažite Clear Skin PRO tretman

Estetska medicina

Tao Acu Med

Tao Acu Med je specijalizovana ordinacija za najsavremenije estetske i antiage procedure podmlađivanja i ulepšavanja lica u srcu Vračara. Posvećeni smo cilju ublažavanja i prevencije vidljivih znakova starenja, uz imperativ očuvanja prirodnosti i autentičnih karakteristika lica.

Osnovno načelo kojim se vodi dr Tatjana Zmijanac, kao lekar sa 15-godišnjim iskustvom, jeste da se svakom pacijentu pruži kvalitetno iskustvo, da u potpunosti bude zadovoljan nakon urađene procedure, i što je najvažnije, da se sa zadovoljstvom uvek vrati sa punim poverenjem.

Biti prirodan je neverovatno osnažujuće za žene. Ne gubite svoju individualnost i neka vaš ideal lepote ne predje granicu prirodnosti.

Vaša prirodna lepota dolazi do izražaja onda kada slušate sebe, kada volite sebe, kada prihvatate sve lepe stvari o sebi od glave do pete.

Zakažite ovde

Zakažite Clear Skin PRO

Ostavite nam Vaš kontakt i označite kako želite da Vas kontaktiramo

Clear Skin pro

Kako želite da Vas kontaktiramo?

Lokacija

Novopazarska 30/1
Beograd

Telefon

011 2442267

}

Radno vreme

Ponedeljak - Petak: 10-18 č