tretman lica

Profhilo

Profhilo sadrži potpuno prirodnu hijaluronsku kiselinu stabilizovanu termički, bez dodatka BBD-a supstance koja hemijski umrežava hijaluron kako bi duže trajao.

Šta je to?

Šta je Profhilo tretman lica?

Profhilo sadrži do sada najvišu koncentraciju hijaluronske kiseline u gelu (64mg/2ml ).
Profhilo sadrži potpuno prirodnu hijaluronsku kiselinu stabilizovanu termički, bez dodatka BBD-a supstance koja hemijski umrežava hijaluron kako bi duže trajao. Ovaj prirodni hijaluronski gel sa produženim dejstvom, sastoji od velikih i malih molekula hijalurona koji se zahvaljujući nanotehnologiji postepeno oslobađaju u koži.

koji  su efekti

Koji su efekti Profhilo-a?

  • Momentalno vidljiv efekat liftinga – neposredno nakon ubrizgavanja hijalurona
  • Produženi i dugotrajni efekat zasnovan na stimulaciji regeneracije u koži
  • Hidrira kožu i daje joj blistav sjaj.

Nakon aplikovanja u boluse, širi se u okolno tkivo i vrši regeneraciju tako što deluje na tri nivoa: fibroblste, adipocite i keratinocite.

Suština profhilo tretmana je u činjenici da delujući na tačno određene lifting tačke (BAP) na koži stimuliše regeneraciju tkiva i sintezu kolagena, na taj način se potpomaže učvršćivanje, fiksiranje kože i sprečava njeno opuštanje.

Nakon samog aplikovanja na licu najčešće se vide veoma blaga ispupčenja na mestima uboda, ona su vidljivija na koži vrata jer je tanka dok se na licu gotovo i ne primećuju. Nestaju vrlo brzo i sa vrata, najčešće za par sati, dajući lep zategnut izgled i blistav ten. Može se aplikovati ponovo nakon mesec dana ili par meseci po potrebi, do godinu dana.

Kako se radi

Kako se izvodi i kome je namenjen ovaj tretman?

PROFHILO se ubrizgava veoma tankom iglicom na 10 tačno određenih tačaka u kožu. Koža se prethodno dezinfikuje i po potrebi nanese topikalni anestetik. Namenjen je onim pacijentima koji već imaju aplikovane filere i potrebno je spečiti padanje, opuštanje kože (stimulisati fiksaciju na određenim tačkama), a da se pri tom ne izazove neželjeno, preterano voluminiziranje, kao i mlađim osobama koji žele da spreče opuštanje kože.

Zakažite Profhilo tretman lica

Estetska medicina

Tao Acu Med

Tao Acu Med je specijalizovana ordinacija za najsavremenije estetske i antiage procedure podmlađivanja i ulepšavanja lica u srcu Vračara. Posvećeni smo cilju ublažavanja i prevencije vidljivih znakova starenja, uz imperativ očuvanja prirodnosti i autentičnih karakteristika lica.

Osnovno načelo kojim se vodi dr Tatjana Zmijanac, kao lekar sa 15-godišnjim iskustvom, jeste da se svakom pacijentu pruži kvalitetno iskustvo, da u potpunosti bude zadovoljan nakon urađene procedure, i što je najvažnije, da se sa zadovoljstvom uvek vrati sa punim poverenjem.

Biti prirodan je neverovatno osnažujuće za žene. Ne gubite svoju individualnost i neka vaš ideal lepote ne predje granicu prirodnosti.

Vaša prirodna lepota dolazi do izražaja onda kada slušate sebe, kada volite sebe, kada prihvatate sve lepe stvari o sebi od glave do pete.

Zakažite ovde

Zakažite Profhilo tretman lica

Ostavite nam Vaš kontakt i označite kako želite da Vas kontaktiramo

Profhilo tretman lica

Kako želite da Vas kontaktiramo?

Lokacija

Novopazarska 30/1
Beograd

Telefon

011 2442267

}

Radno vreme

Ponedeljak - Petak: 10-18 č