podmladite kožu

Dermapen – tretman podmlađivanja kože

Dermapen je veoma efikasan tretman za podmlađivanje kože. Radi se o aparatu koji ima veliki broj mikroiglica za jednokratnu upotrebu.

Šta je to?

Šta je Dermapen tretman?

Dermapen je veoma efikasan tretman za podmlađivanje kože. Radi se o aparatu koji ima veliki broj mikroiglica za jednokratnu upotrebu. Dužina mikroiglica se može podesiti za određena područja na koži lica ili tela. Vertikalnim ubodima pod uglom od 90 stepeni dolazi do mikrooštećenja kože i pri tom do oslobađanja velikog broja faktora rasta koji stimulišu proliferaciju kolagena, regenerišu tkivo i podmlađuju kožu. Zbog toga što dermapen koristi tanke i fine iglice, i ubodi koji su pod pravim uglom, bol je sveden na minimum ali kod osoba koje su osetljive na bol, koristi se anestetik krema. Dermapen ima široku primenu. Veoma je efikasan u otklanjanju ožiljaka koji će biti drastično manji, strija, proširenih pora, hiperpigmentacije, bore se ublažavaju, koža će biti blistavija, revitalizovana i mlađa. Osveženost kože vidljiva je odmah, ali puni rezultati su vidljivi nakon 3 nedelje dok se proces proizvodnje kolagena nastavlja i nekoliko meseci posle tretmana. Potrebno je uraditi 3 – 4 tretmana koji se izvode na četiri nedelje.

Zakažite Dermapen tretman ili pregled

Estetska medicina

Tao Acu Med

Tao Acu Med je specijalizovana ordinacija za najsavremenije estetske i antiage procedure podmlađivanja i ulepšavanja lica u srcu Vračara. Posvećeni smo cilju ublažavanja i prevencije vidljivih znakova starenja, uz imperativ očuvanja prirodnosti i autentičnih karakteristika lica.

Osnovno načelo kojim se vodi dr Tatjana Zmijanac, kao lekar sa 15-godišnjim iskustvom, jeste da se svakom pacijentu pruži kvalitetno iskustvo, da u potpunosti bude zadovoljan nakon urađene procedure, i što je najvažnije, da se sa zadovoljstvom uvek vrati sa punim poverenjem.

Biti prirodan je neverovatno osnažujuće za žene. Ne gubite svoju individualnost i neka vaš ideal lepote ne predje granicu prirodnosti.

Vaša prirodna lepota dolazi do izražaja onda kada slušate sebe, kada volite sebe, kada prihvatate sve lepe stvari o sebi od glave do pete.

Zakažite ili nam postavite pitanje ovde

Zakažite Dermapen tretman ili pregled

Ostavite nam Vaš kontakt i označite kako želite da Vas kontaktiramo

Dermapen

Kako želite da Vas kontaktiramo?

Lokacija

Novopazarska 30/1
Beograd

Telefon

011 2442267

}

Radno vreme

Ponedeljak - Petak: 10-18 č